четвер, 8 листопада 2012 р.

Оскільки,більшість бібліотекарів наступної зими працюватиме в напівопалюваних або і зовсім неопалюваних приміщеннях,пропоную рецепт ШИПШИНОВОГО ЧАЮ - БАЛЬЗАМУ :
 1. закип'ятити 1літр води,поклавши 2 ст. ложки цукру(це на чий смак).
 2. всипати 3 ст.ложки сушеної шипшини і ще проварити 7 хв.
 3. цим відваром залити 2 ч.ложки чорного чаю.
 4. сюди ж вкинути цедру апельсина(смужка до 7 см.)
 5.настояти одержану заварку 15 - 20 хв.
               А ще раджу заварювати чай красиво,у симпатичному заварнику !
              ( У термос засипаємо все і зразу ж заливаємо гарячою водою,настоюємо приблизно 1,5 години).
                      Пийте на здоров'я,зміцнюйте імунітет і не хворійте,шановні колеги!

Немає коментарів:

Дописати коментар

 Ян Райніс  “Cоловейко” Кожен вечір слухаю, Співи соловейка: – Покажися, солов’ю, Пір’я золоте! Відповідав соловейко: – Сам я – птаха сіра, ...