Оскільки,більшість бібліотекарів наступної зими працюватиме в напівопалюваних або і зовсім неопалюваних приміщеннях,пропоную рецепт ШИПШИНОВОГО ЧАЮ - БАЛЬЗАМУ :
1. закип'ятити 1літр води,поклавши 2 ст. ложки цукру(це на чий смак).
2. всипати 3 ст.ложки сушеної шипшини і ще проварити 7 хв.
3. цим відваром залити 2 ч.ложки чорного чаю.
4. сюди ж вкинути цедру апельсина(смужка до 7 см.)
5.настояти одержану заварку 15 - 20 хв.
А ще раджу заварювати чай красиво,у симпатичному заварнику !
( У термос засипаємо все і зразу ж заливаємо гарячою водою,настоюємо приблизно 1,5 години).
Пийте на здоров'я,зміцнюйте імунітет і не хворійте,шановні колеги!
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Ян Райніс “Cоловейко” Кожен вечір слухаю, Співи соловейка: – Покажися, солов’ю, Пір’я золоте! Відповідав соловейко: – Сам я – птаха сіра, ...
-
ШИПШИНОВЕ ЧУДО. Спогад – есе. Обриваючи шипшину обов’язково поколете пальці. Оті голочки – шипачки не тільки на гілках,але і на ягідка...
-
"НАРОД СКАЖЕ,ЯК ЗАВ'ЯЖЕ або дещо про чистоту рідної мови." Інтерактивний урок – бесіда для читачів Заводська міська бібліоте...
-
Цікавий бібліофакт Раны Игнатия Лойолы В мае 1521 года испанский дворянин Игнатий де Лойола участвовал в обороне Памплоны. Ее осажд...
Немає коментарів:
Дописати коментар